Terugblikken en weer vooruit kijken

We zijn bijna een jaar verder en zo nu en dan terugblikken is dan wel zo handig. Waar zijn we de afgelopen maanden mee bezig geweest, gaan we nog steeds de richting uit die ingeslagen zijn, lopen we op schema, wanneer kunnen we de release verwachten. Allemaal vragen die je jezelf met enige regelmaat stelt, om te checken of we nog on track zijn.

En ja, begin van dit jaar was mijn verwachting dat Made2pay 3 ergens einde zomer gereleased kon worden. Het is inmiddels herfst en helaas is dat dus niet gelukt. Betekent niet dat het niet goed gaat hoor, want het aantal tegenslagen was minimaal. Wel zijn er tijdens het ontwikkelen allemaal kleine dingetjes bijgekomen, die voor de gebruiker heel handig zijn, maar die het ontwikkelproces wel wat hebben vertraagd. Maar zijn we van het plan afgeweken? Nee zeker niet, alle functionaliteiten die gepland stonden zijn gemaakt en ook nog verbeterd waar mogelijk was. Dus al met al is het afgelopen jaar best goed gegaan.

Heel leuk dat het jaar goed is gegaan, maar hoe lang gaat het nog duren? Het is een vraag die mij vele malen gesteld is de laatste tijd, en terecht. Want zo enthousiast als ik steeds weer ben over deze waanzinnige update, wil men dat toch met eigen ogen kunnen zien. Ik kan nog steeds niet exact zeggen wanneer Made2pay 3 voor het grote publiek zal verschijnen, al is de kans groot dat dit begin het nieuwe jaar gaat gebeuren. MAAR, en dit is belangrijk, voor een ieder die toch graag eerder gebruik zou willen maken van de app: Dat kan! Stuur even een email naar info@made2pay.com zodat we hier wat uitgebreider op in kunnen gaan.

Inmiddels zijn de eerste testers ermee aan de slag gegaan en heb ik al veel feedback mogen ontvangen. Van kleine verbeteringen tot volledige nieuwe functionaliteiten, ik probeer alles mee te nemen mits het een waardevolle toevoeging is voor de Made2pay app en haar gebruikers. Mocht je niet bij de test pilot betrokken zijn, maar wil je dit wel of wil je gewoon wat idee├źn delen? Dan hoor ik dat heel graag, stuur een email naar: info@made2pay.com.

Heeft u vragen, op- of aanmerkingen? U kunt altijd bij ons terecht via info@made2pay.com, twitter of facebook.

Ik hou u op de hoogte!
Niels Koole, oprichter van Made2pay

Deel deze post