Ontmoet de nieuwe eigenaar

Beste klanten ik ben Wesley van Bergen, 37 jaar oud en woonachtig in Steenbergen NB. Ik ben getrouwd en heb twee fantastische zoontjes. Ik vind het ontzettend leuk om met mensen te socialiseren. Ik hou van uitdagingen en ben gedreven. Lekker genieten met mijn gezin is waar ik graag tijd voor vrij maak.

Ik draai al wat jaren mee in de wereld van kassasystemen. Per toeval kwam ik Made2pay tegen en sprak ik Niels Koole. Zijn passie, vakkundigheid en eerlijkheid bracht mij tot het besluit om Made2pay met beide handen aan te pakken. Mijn doel is om zoveel mogelijk ondernemers happy te maken met Made2pay, 1 grote familie met klanten die weten wat ze hebben aan Made2pay.

Made2pay is fantastisch in elkaar gezet. We zitten nu op versie 3, er zijn jaren aan ontwikkeling geïnvesteerd en dat resultaat is te zien. Wat ik belangrijk vind is dat onze gebruikers hun stem kunnen laten horen. Zij zijn immers degene die dag en nacht met het systeem werken. Dus bij deze trouwe klanten laat uzelf horen. Samen maken we het product steeds beter. Een kassasysteem dat werkt zonder internet is van oudsher, maar een iPad kassasysteem dat werkt zonder internet is nieuw. Geen server is er nodig, geen hoge kosten. Deze manier van architectuur is fantastisch bedacht door Niels. Hij heeft naast de lancering van versie 3 al grote voorbereidingen gedaan voor de toekomst.

Groeien doe je samen, ik ben van mening dat wanneer klanten van Made2pay andere ondernemers aansluiten bij Made2pay dit beloond moet worden. Niet alleen met een dank je wel maar zeker ook met een financiële vergoeding. Iedere nieuwe klant die aansluit bij Made2pay door een bestaande klant krijgen beide een extra kassalicentie voor 3 maanden gratis!

ik wil jullie graag persoonlijk leren kennen en zal binnenkort een keertje langskomen wanneer het u schikt. Ik sta graag voor jullie klaar! U kunt mij bereiken op wesley@made2pay.com. We maken er samen iets moois van! Tot snel ;)

Deel deze post