Made2pay | Your friendly Point of Sale!

1 min read
Met klanten over de hele wereld, heeft Made2pay zich bewezen een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke kassa te zijn. Door vele klanten aanbevolen, is dit de ideale en complete kassa voor je bedrijf.
Screenshot Made2pay app
Download gratis de app

Doe het zelf, geen handleiding nodig

Made2pay is ontwikkeld met het idee dat een gebruiksaanwijzing overbodig zou zijn. Het enige wat je nodig heb is een iPad; maak je account aan en je bent klaar om van start te gaan!

Kwaliteit & stabiliteit is onze hoogste prioriteit

Falende internet connecties, mis-synchronisatie in de cloud, al deze problemen komen niet voor bij Made2pay. Dat is waar wij voor gaan!

Compleet en gebruiksvriendelijk

De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de Made2pay app. We kunnen nu ook trots vertellen dat we alle gewenste features hebben geïntegreerd zoals je van een complete kassa mag verwachten.

Rondleiding door de app
Probeer helemaal gratis!!

Op onze roadmap kunt u meteen zien wat er in de planning staat! De roadmap bestaat uit drie fases, gepland / in ontwikkeling en live. U heeft een realtime overzicht van de ontwikkelingen binnen Made2pay.

Heeft u vragen, op- of aanmerkingen? U kunt altijd bij ons terecht via info@made2pay.com, twitter, LinkedIn of facebook.