In de spotlights: Manon van NON

Manon van NON

We hebben een heerlijk weekend achter de rug en ook de maandag zit er bijna alweer op! Daarom leek het ons leuk om Manon van NON uit De Lier eens wat vragen voor te leggen. Zij is al enige tijd klant van Made2pay en heeft al veel tips en tops weten te vinden in de betaaloplossing.

1. Vertel eens Manon, wie ben je en wat doe je?

Manon van der Ende, 26 jaar en oprichtster van NON. NON is een cateringbedrijf met een hoofdkwartier (= koffiebar) in De Lier. Wij richten ons op gastvrijheid, in de breedste zin van het woord.

We willen dat alle gasten met een glimlach de deur uitgaan. We werken niet in kaders en met een vast assortiment. Dat wil zeggen dat we bv. voor de catering geen vaste arrangementen hebben, wij kijken samen met onze opdrachtgevers naar de best mogelijke invulling voor hun feest of event; wat het beste bij hun en hun budget past.

Door deze combinatie is geen dag hetzelfde. Het versterkt elkaar enorm. En daarbij is het heel erg leuk en inspirerend, we ontmoeten zoveel gave mensen. Dat is écht een toffe bonus.

2. Waar hou jij je dagelijks zoal mee bezig?

Ehm goede vraag.. Mijn dagen verschillen namelijk enorm. Van locatie bezichtigingen en conceptontwikkeling tot de volledige administratie, van zakelijk event verzorgen tot bij de boer in Schipluiden de verse melk ophalen en van koffietjes maken in de koffiebar tot afspraken met bv. de energieleverancier. Wat ik in ieder geval dagelijks alle zeven dagen van de week doe; mijn mail beantwoorden.

3. Wat maakt Made2pay zo geschikt voor jou business?

Omdat wij in onze koffiebar ook een klein assortiment 'winkel' hebben, is dit systeem heel handig omdat we deze beide makkelijk in het systeem kunnen zetten.

Verder is het voor ons ook heel handig, omdat wij veel op maat werken en hard groeien. Dus andere arrangementen, ander broodje dan op de kaart staat of we bedenken in de ochtend een gave taartspecial of lekker sapje. Die artikelen kunnen we heel makkelijk en snel toevoegen aan de productenlijst. Het systeem is heel flexibel, en dat is essentieel voor ons.

Zo is het nog leuker om extra dingen te bedenken, omdat het weinig 'rompslomp' kost eromheen. En als bv. mensen hapjes komen ophalen op bestelling, kunnen ze direct afrekenen om dat we het er gelijk in kunnen zetten. De gasten vinden het fijn omdat het gelijk 'geregeld' is en wij ook omdat we geen factuur hoeven te maken.

Daarbij zijn de statistieken ook precies diegene die wij nodig hebben. Dat zijn in grote lijnen; omzet, verkochten aantallen per product, gemiddelde besteding, kassa en aantal rekeningen. Heel in en overzichtelijk. Elke dag vullen wij deze gegevens in ons eigen dagoverzicht, maar vijf minuutjes omzet én gelijk hele waardevolle informatie.

4. Wie zou jij Made2pay aanraden?

De 'kleine' ondernemer die een snel en makkelijk kassasysteem wil, zonder te veel poespas en waarmee je gelijk aan de slag kan. Ik ben zelf bv ook niet heel erg technisch en wil gewoon bezig zijn met de dagelijkse gang van zaken. Met Made2pay kon ik snel van start, zonder dat ik heel erg veel tijd moest stoppen in het 'uitvinden' van het kassasysteem. Ook onze medewerkers kunnen binnen vijf minuten met het systeem werken en dat is heel erg fijn. Zo kunnen we ons op de kern van onze zaak richten; namelijk gastvrijheid.

5. Jouw moment of fame; waarom moeten mensen naar NON komen?

Omdat ons hoofdkwartier de gezelligste huiskamer van het Westland is. Van jong tot oud, iedereen voelt zich thuis. Daar zijn we enorm trots op. In ons assortiment werken we met gezonde én cheat gerechten, zo is er voor iedereen een keuze. Wij werken daarbij met kwaliteitsproducten uit de streek. Alles wat je dus in die mooie kassen ziet, dat ligt bij ons ook écht op je bord. Enneeee natuurlijk ook omdat wij de lekkerste koffie uit het Westland hebben!

-------

Lijkt jou het leuk om eens bij NON op bezoek te gaan? Hier vind je haar adresgegevens:

NON
Hoofdstraat 30
2678 CK, De Lier
www.nonpopup.nl

Deel deze post