In de spotlights: Kenneth van Het Bakkerspunt

Deze week hebben wij Kenneth in de Spotlights staan. Kenneth is eigenaar van Het Bakkerspunt in België en werkt al zeer geruime tijd met Made2pay. De hoogste tijd om hem eens wat vragen voor te leggen.

1. Kenneth, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Kenneth, 28 jaar oud, zaakvoerder van Het Bakkerspunt. Dit houd in dat wij van bloem en water elke dag weer verse producten maken die je onze bakkerij kan vinden.

2. Waar hou jij je dagelijks zoal mee bezig?

Dagelijks leven houdt voor mij in: opstaan, werken in de bakkerij, thuiskomen administratie voor de bakkerij, huishoudelijke taken en natuurlijk een beetje ontspanning zoals karten, fitnessen, op restaurant gaan en veel reizen om ideeën en inspiratie op te doen.

3. Wat maakt Made2pay zo geschikt voor jou business?

Made2pay, is in onze winkel een goede verandering geweest. Het heeft weinig ruimte nodig (enkel een iPad) en men kan de klanten snel bedienen door de overzichtelijkheid in het programma. Alles op een klein toestel van prijzen, producten, info en boekhoudkundig. Wat een gemak en tijdsbesparend kassasysteem!

4. Wie zou jij Made2pay aanraden?

Wij gebruiken het nu in een bakkerij, maar ik kan het toch aan iedereen aanraden die een kassasysteem nodig heeft om tijd en plaats te besparen.

5. Jouw moment of fame; waarom kan je niet om Het Bakkerspunt heen?

Wij maken onze producten dagelijks vers en ambachtelijk zonder te veel hulp van machines. We hebben een ontbijtservice die zorgt voor het gemak van de klant. Elke week weer nieuwe lekkere creaties. De passie die ons team erinsteekt is alleen al de moeite waard om eens te komen kijken.

-------

Ben jij benieuwd naar de creaties vol passie van Het Bakkerspunt? Neem eens een kijkje, ze zijn te vinden op onderstaand adres:

Het Bakkerspunt
Sint Trudoplein 2
3530 Helchteren
België
www.hetbakkerspunt.be

Deel deze post