EINDELIJK: Made2pay 3.0 nu beschikbaar!

Vandaag is het dan EIN-DE-LIJK zover, de update waar ik 1,5 jaar mee bezig ben geweest wordt vandaag voor iedereen beschikbaar. Een bewogen periode achter de rug, maar het resultaat mag er wezen. Vol trots presenteer ik vandaag Made2pay 3.0 en daarmee introduceer ik ook de abonnementsvorm die vanaf heden aangeschaft kan worden.

De afgelopen 3 weken was ik afhankelijk van een derde partij om de update te kunnen uitbrengen. En gisteren kreeg ik dan eindelijk bericht dat de problemen waren opgelost en ik mijn update kon gaan sturen naar Apple, die het binnen een dag (dat is heel snel) heeft weten goed te keuren. Hatsaa!

Het mooie is dat het technische gedeelte van de release zelf (vanmorgen om 10:00) helemaal niet zo heel veel werk is. Ik haal de oude website weg en switch bij Apple een knopje om waarmee de update beschikbaar wordt gemaakt. Het werk zat vooral in de voorbereiding, die achteraf vrij soepel is verlopen. Toch is het een euforisch moment, ook omdat het het begin is van een nieuwe fase van Made2pay. De nieuwe huisstijl en zoveel nieuwe functionaliteiten zorgen voor weer een betere ervaring met de meest vriendelijke kassa op de markt! En dat ook nog eens voor een scherpe prijs!

In mijn vorige blogpost vertelde ik over de veranderde prijzen, ik kan je (gelukkig) mededelen dat je dit weer kan vergeten. Je kan vanaf nu namelijk een abonnement aanschaffen voor €27,99 per maand, of €299,99 per jaar. Wat veel toegankelijker is! Dit abonnement is per maand opzegbaar en ook kan je je weer aanmelden op elk gewenst moment. Hiermee stappen we dus af van de eenmalige licentie model en vervangen we dat voor een laagdrempelig prijsmodel waar iedereen mee uit de voeten kan!

Er zijn al meerdere klanten geweest die mij vroegen waarom Made2pay zo'n scherpe prijs kan neerzetten tov de concurrent die in sommige gevallen wel 30%-50% duurder uitvalt. Het verschil zit hem in de toegankelijkheid en support. Wanneer je nauwelijks support hoeft te verlenen omdat het gebruik van de app volledig voor zichzelf spreekt, bespaart dat enorm veel tijd die je weer in ontwikkeling en marketing kan steken. Ook is het belangrijk dat je met betrouwbare hardware werkt. Een call-center is dus overbodig en zelf kan ik iedere klant op afstand support verlenen.

Ik krijg steeds meer mailtjes van klanten met de vraag of zij hardware bij mij kunnen aanschaffen. Binnenkort zal dat mogelijk zijn! Dan kan je het hele pakket gewoon op de website aanschaffen en wordt alle apparatuur netjes thuisbezorgd. Als dat geen service is! Ik hou jullie op de hoogte!

Dan rest mij alleen nog iedereen veel plezier te wensen met deze nieuwe update (download hier), ik hoop dat jullie er net zo blij mee zijn als ik. En als er nog vragen zijn dan weten jullie mij te vinden.

Heeft u vragen, op- of aanmerkingen? U kunt altijd bij ons terecht via info@made2pay.com, twitter of facebook.

Ik hou u op de hoogte!
Niels Koole, oprichter van Made2pay

Deel deze post